ABONAMENT LUNAR “ Metamorfoza Sufletului” cu Adina Oltean

Investeste ACUM in tine!

ATENTIE!

***NU SE OFERA RAMBURSARE. 

***REZULTATELE INDIVIDUALE NU SUNT GARANTATE DE The Consciousness and Guidance Centre, Londra/ Adina Oltean.

***The Consciousness and Guidance Centre, Londra / Adina Oltean  nu poate și nu oferă nicio garantie privind rezultatele sau castigurile cu ajutorul informatiilor, cursurilor, programelor, iinstrumentelor sau strategiilor oferite online sau offline.

***Sunteti de acord ca nimeni si nimic din cadrul organizatiei The Consciousness and Guidance Centre, Londra/Adina Oltean nu v-a facut garantii, promisiuni, sugestii, proiectii, reprezentari cu privire la rezultatele sau castigurile viitoare sau ca veti castiga bani,in urma achizitionarii si participarii Dvs. la programe, cursuri, masterclass-uri, sesiuni, coaching, mentorat, terapie oferite de organizatia The Consciousness and Guidance Centre, Londra/Adina Oltean. Nu există garantii privind rezultatele sau castigurile viitoare.

***The Consciousness and Guidance Centre, Londra / nu este, sub nici o forma, asociata sau in afaceri cu Facebook. Acest site nu este sponsorizat de Facebook in niciun fel. Facebook este o marcă comercială a Facebook, Inc.

© Copyright - The Consciousness and Guidance Centre ; Address: South London, Morden SM4 5HT, United Kingdom